Föreläsning & Kurs: Relationsträning & Body Awereness

Föreläsning fredag 19-21
där Joanna berättar om sin resa från islandshästryttare, till NH tränare och helomvändningen till Relationsbaserad hästträning. Hon kommer att gå igenom operant inlärning och som ger oss större förståelse för hur vi tränar våra hästar och varför vi använder dem metoder vi gör. Vi kommer prata om allt ifrån rangordning, dominans och tryck till klickerträning och vad forskningen säger om djurträning och motivation.

Joanna Nieznaj är instruktör med inriktning på psykologi, inlärnings metodik, problemlösning, träning i frihet och hållbar ridkonst. Joanna undervisar dig som vill träna belöningsbaserat för att få en harmonisk och engagerad häst.

Istället för att utgå från teorier om tryck och eftergift, dominans och ledarskap har Joanna och hennes kollega Anne utvecklat Relationsbaserad Hästträning där nyfikenhet, glädje och motivation står i centrum. Fokus läggs på vad som kan belönas istället för på vad som kan korrigeras, allt utifrån vad modern forskning idag visar vara verksamt. Hästarna blir nyfikna och engagerade i träningen och anstränger sig för att samarbeta med oss människor. Träningen blir något hästen ser fram emot och börjar snart även att själv erbjuda krävande fysiska övningar eller bli lugnare, mer avslappnad och mer modig.

Under helgen är det kurs 9-17

Joanna Nieznaj och Lina Petersdotter Johansson kombinerar sina kunskaper med den gemensamma passionen för relationen till sig själva och hästen i en unik kurs den 21-22 oktober.

Lina guidar er i mötet med er själva genom body awarenessens mjuka och kärleksfulla förhållningssätt till kropp och själ medan Joanna tar denna mjukhet med in i mötet med hästen och lär ut grunderna i Relationsbaserad Hästträning eller just det som du och din häst behöver och önskar.

Är du intresserad av att fördjupa relationen och förståelsen till både dig och din häst?

Då är detta rätt kurs för dig!

Under två dagar blandar vi teori/filosofi, body awarenessövningar för dig och mötet med hästen.

Datum: 21-22 Oktober
Tid: 9-17

Kursen äger rum på :
Rotbrunna Häst & Kursgård
Härnevi Rotbrunna 18
745 96 Enköping

Endast föreläsning: 200kr

Pris med häst: 2600kr (inkl föreläsning)
Pris åskådare: 1300kr (inkl föreläsning)
Vi vill ha en relativt liten grupp med deltagare för att skapa en trygg miljö och anpassa undervisningen efter personliga önskemål. Därför är det först till kvarn på platserna!
Mat: Vegetarisk lunch ingår.
Anmälan: Via formuläret nedan

Vill du veta mera om Joanna kan du gå in på www.relationstraning.se

Vill du veta mera om Lina kan du gå in på www.petersdotter.com
Hjärtligt välkommen till en helg vi båda ser otroligt mycket fram emot!

Varmt Välkommen!

->ANMÄL DIG HÄR<-

Start Time

12:00 f m

fredag, september 1, 2017

Finish Time

12:00 f m

lördag, september 2, 2017

Address

Birmingham, UK

Event Participants

Leave A Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *