Nu har du kommit till slutet av denna kurs. Vi, Anne och Joanna, hoppas att det har varit en lärorik och värdefull kurs som har kunnat bidra till relationen med din häst. Vi är noga med att poängtera att vår kurs inte är till för att lära dig att kopiera oss, utan att ge dig mer inspiration, förståelse och mod till att testa nya saker. Testa nya saker som kan få dig att hitta den känslan och umgänget du är ute efter tillsammans med din häst.

Kom ihåg att varje stund är en ny stund, ett nytt ögonblick med nya möjligheter och med nya förberedelser. Därför är ingenting fast. Något som kändes på ett visst sätt idag kan kännas helt annorlunda imorgon, om vi tillåter det. Det är vi som bestämmer vad vi förväntar oss och vad vi föreställer oss i det som sker. Det bästa tips vi därför kan ge dig är att vara öppen, öppen för att se allt med nya ögon och öppen för att våga följa just din väg. Då ingen annan än du ska leva din dröm.

Låt oss blicka tillbaka och reflektera över kursen.
Vad har förändrats som mest under kursens gång:

i DIG?
………………………………….

hos din HÄST?
…………………………………..

I UMGÄNGET/ VARDAGEN?
………………………………….

Och i TRÄNINGEN?
…………………………………..

Dela gärna med dig av svaren i Facebookgruppen. Om det känns för personligt så går det även bra att skicka det till oss via mejl eller som meddelande på Facebook. Självklart går det bra att svara på dessa frågor, även om du ännu inte har läst kursen helt och hållet! Du kommer dessutom att ha tillgång till kursmaterialet på hemsidan i minst ett år från och med kursens slut. Så du kan gå tillbaka till dem olika kapitlen flera gånger.

Vi strävar alltid efter att förbättra upplevelsen för våra elever och därför kommer vi be dig svara på några frågor om din upplevelse av kursen. Detta är väldigt viktigt för oss, så hjälp oss gärna att förbättra kursen inför nästa gång genom att svara på frågorna i Facebookgruppen! ❤️

Du har inga produkter i varukorgen.

Share This