MINI kurs

MINI kurs

 Välkommen till Relationsbaserad Hästträning!

Klicka bara på CURRICULUM ovanför denna text för att få tillgång till kursen!

I denna MINI kurs kommer vi att introducera dig till forskningsbaserade koncept kring umgänget och träningen med hästar som resulterar i hästvänliga lösningar på vardagliga problem. Under kursens gång kommer du att lära dig hur inlärning sker hos hästen och vad vi själva kan göra för att bli den bästa människan vi bara kan bli för vår häst.

Informationen i kursen kan upplevas som raka motsatsen till det du lärt dig tidigare. En förutsättning för att få ut så mycket som möjligt av kursen är att ta in informationen med en öppen attityd och en villighet till förändring. Resultatet i träningen och relationen till hästen beror ofta på våra egna sanningar och tankemönster.

Vi har valt att ge bort denna MINI-kursen så du som vill träna med forskningsbaserade, hästvänliga metoder lättare kan ta del av all denna viktiga information oavsett var du bor. Du som vill ha mer individuellt anpassat och personligt stöd kan välja att gå hela vår distanskurs B.A.S. med vägledning eller /och köpa till extra vägledning på hemsidan. 

Genom träningsmetoderna du får ta del av i kursen har vi fått våra hästar att glattt springa fram till oss i hagen, hästarna vill inte avsluta träningspassen på ridbanan, de bjuder på avancerade rörelser och har hittat lugn, avslappning och motivation i träningen!

Varmt lycka till!
Joanna och Anne

Klicka bara på CURRICULUM ovanför denna text för att få tillgång till kursen!

Om du har problem att komma in på kursen i Safari, prova att öppna i en annan webläsare. Testa även att vända din telefon eller padda till ett liggande läge. När du klickat på ett kapitel kan du behöva klicka på pilen eller krysset längst upp till vänster för att stänga Kapitel menyn och komma till innehållet.

 

 

Presentation av författarna:

Joanna och Anne är två instruktörer inriktade på psykologi, inlärningsmetodik, problemlösning, hållbar ridkonst, kroppsmedvetenhet till häst och träning i frihet. Med bakgrund i Natural Horsemanship med instruktörsutbildningar i bland annad USA och med lång erfarenhet av gångartsträning har de gjort uppvisningar både lokalt och på Falsterbo Horse Show och Eurohorse.

Efter att ha jobbat som instruktörer under 10 års tid med fokus på problemlösning har de stött på otaligt antal hästar med många olika problem. De mest aggressiva, extremt rädda och farliga hästarna var det som ledde Anne och Joanna till att ifrågasätta effektiviteten och välfärden i hästarnas dåvarande träning. Det fick dem att undersöka nya vägar att gå och efter fortsatt utbildning började Relationsbaserad Hästträning att växa fram.

Genom att de började titta på sina egna begränsande tanke- och känslomönster kunde de båda se på sin hästträning med nya ögon. Det handlade om att tillåta sig själv att vara sitt riktiga, genuina jag. Det fanns då inte längre någon glädje i att få hästarna att utföra saker mot sin vilja. De släppte teorier om dominans och ledarskap där även det minsta obehaget kunde upplevas som ett tvång för hästarna. Träningen förändrades när fokus hamnade på vad som kunde belönas istället för vad som skulle korrigeras. Det var en magisk känsla när hästarna själva började erbjuda att göra olika övningar och verkligen ville vara delaktiga i träningen.

Klicka bara på CURRICULUM ovanför denna text för att få tillgång till kursen!

 

0.00 average based on 0 ratings

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Skriv upp dig på väntelistan We will inform you when the product arrives in stock. Just leave your valid email address below.
Email We won't share your address with anybody else.