Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Avslappnad rörelseglädje – Körlinge, Vallentuna

3 mars, 2018 kl 08:45 till 17:00

Vill du hitta balansen där din häst är pigg och villig men ändå avspänd och lugn?

Du kanske har en tittig, spänd, hyperaktiv och okoncentrerad häst som du önskar kunde landa, lyssna in dig och njuta av er träning i avspändhet?

Eller har du en lugn, tillbakadragen häst som aldrig vill anstränga sig mer än nödvändig och som du önskar kunde hitta rörelseglädje? Så att du slapp ständigt, tjata och driva för att få den att öka, framförallt när ni tränar på banan?

Det finns såklart inte en och samma mirakel-övning som löser alla dessa önskemål, men istället för att sära på ämnena och tro att endast den långsamma hästen behöver få mer lust och den superpigga behöver hitta mer lugn. Så vill jag föra samman dessa ämnen då de kompletterar varandra, oavsett häst!

Det jag allra mest brinner för är att ha villiga och engagerade hästar som har rörelseglädje. De ska älska att träna med mig och de ska älska att visa upp vad de kan och hur starka det blivit. Annars finner jag ingen glädje i träningen.

Men samtidigt har jag själv hästar som lätt kan flyga runt och röra på sig men de saknar istället kontakten, samarbetet och framförallt avspänningen och lugnet i träningen. Vi vill ju ha en häst som lika lätt kan gå från halt till galopp som från galopp till halt och avslappnad skitt med bibehållen kontakt till oss. För att inte tala om drömmen där hästen självmant samlar sig och visar upp alla de rörelser vi drömmer om att en dag kunna utföra.

Men alla hästar behöver jobba och det är klart att de inte kommer vilja göra det då det är jobbigt. Eller?

På denna introkurs får du därför nycklar för just din häst så att ni hittar mer av de ni vill ha:

❁ Rörelseglädje
❁ Mentalt engagemang
❁ Fysiskt engagemang
❁ Kontakt
❁ Avslappning

Du väljer om du vill jobba ifrån marken eller uppsuttet, hästpassen är individuellt anpassade efter deltagarna.

Du behöver ha läst och gjort vår GRATIS Mini kurs för att kunna förstå och ta med dig allt som tas upp på kursen.

Gratis Eböcker

Söndagen 3 mars
8.45-16.00 Körlinge Gård, Vallentuna http://www.korlinge.se/korlinge_gard_09_006.htm
Plats med häst 1400kr
Plats utan häst 650 kr – Kunskapstörstande elev utan häst är mycket varmt välkommen och är lika delaktig som deltagarna med häst!
Medtag egen lunch och varma kläder!

Hur funkar det att vara med utan häst?
Jo du är med på ALLT och får ta precis lika mycket plats som alla andra. När deltagarna med häst är på ridbanan (ofta en och en) så är du fortfarande aktiv observatör och har möjlighet att ställa frågor när som helst. Jag har en mikrofon på mig och återkopplar så mycket jag kan.

Såhär har en deltagare utan häst beskrivit sin kursupplevelse:

“I höstas var jag med som fotfolk på en helgkurs i Relationsbaserad Hästträning. Det var väl investerad tid! Även om jag inte hade möjlighet att ta med en häst, så fick jag med mig mycket tänkvärt att träna på och fundera över. Med hjälp av fantastiska ledare, fick vi alla kursdeltagare vara en del av helgen där vi alla fick bidra till att göra kursen så bra som möjligt. Tack vare att gruppen inte var så stor och att gruppen hölls intakt över båda dagarna, blev det väldigt intimt och nära.

All respekt till dom som tog med sig sina hästar, för utan dom hade kursen inte varit någonting! Vi i publiken blev inspirerade och imponerade av vad deltagarna med häst åstadkom. Vi både skrattade och grät tillsammans. Jag kände mig avslappnad, omskakad men oxå full av energi. Att vara utan häst på kursen gör att man till fullo kan fokusera på vad som händer i manegen. Får du möjlighet att åka på kurs, men inte har möjlighet att ta med din egen häst, åk ändå! Att se och lära av andra, är så värdefullt.

Och efter kursen åkte jag hem och började mitt nya hästliv— som klickertränare! ” – Tina A

Nedan kan du läsa mer om hur jag tänker kring träning och hästens känslor! ⬇︎

Vad är skillnaden på samarbete och lydnad?

Vad är skillnaden mellan samarbete och lydnad?

Vågar du testa något nytt?

Vågar du testa något nytt?

Ledarskap, Ledarskap, Ledarskap

Ledarskap, ledarskap, ledarskap

Tillåt ett NEJ, för att få ett JA

Respektera din hästs NEJ, så får du mera JA!

Boka din plats genom att anmäla dig via denna sida. Du får direkt efter att din bokning är gjord ett mail med bifogad faktura. Om du inte får detta mail direkt efter, maila joanna@relationstraning.se . Betala din faktura snarast för att boka din plats!
FÖRST TILL KVARN

Detaljer

Datum:
3 mars, 2018
Tid:
08:45 till 17:00
Webbplats:
http://www.joanna.relationstraning.se/produkt/avsl/

Arrangör

Relationsträning.se
Webbplats:
https://www.facebook.com/relationstraning/

Du har inga produkter i varukorgen.