Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Behöver jag alltid ge godis? Utveckla din träning!

23 september, 2018 kl 10:00 till 16:00

Dessa kurser är för dig som värderar relationen med din häst högt. Du vill lära dig mer om hur allt umgänge med våra hästar kan bli mer harmoniskt, mer aktivt och roligare för både oss och hästarna! Du är öppen för din egen utveckling och intresserad av ett etiskt förhållningsätt till hästen

Utveckla din belöningsbaserade-träning
– Från inlärning till användning och utveckling

Inlärningen är ofta det lättaste stadiet, men hur går vi vidare? Hur sätter vi ihop flera beteenden? Behöver vi ge godis hela tiden och varje gång? Hur höjer jag kriteriet? Hur sätter jag beteenden på signal? Hur får jag min häst att gå flera steg?

Detta är frågorna vi kommer titta närmre på under kursen. Du kommer att lära dig den teoretiska biten, du kommer att få känna på hur olika tekniker och metoder känns och hästarna på gården kommer att lära dig hur du ska göra på riktigt.

Har du en häst som inte går att lasta?
Vill du slippa stressen och pressen av att ha med dig din egna häst men samtidigt lära dig allt som bara går under en kurs?
Vill du vara delaktig, aktiv och kunna ställa frågor, istället för att enbart titta på när andra får undervisning?

En träningskurs som denna är utformad för att ge dig som deltagare så mycket kunskap och känsla att ta med dig hem som det bara är möjligt. På en hästlös kurs kan du vara fullt närvarande och fokuserad på att ta med dig inspiration och träningsglädje hem till din häst. Undervisningen innehåller allt från teori, djupa samtal, filmer, övningar, demos och träning av hästar tillsammans med dem andra deltagarna. Många har också efterfrågat att få se instruktörens egna träning. Ni ska få se en glimt av det live då kursen äger rum hos Joanna.

Almstad 1 Östra Ryd
(15min från Söderköping, 30min från Norrköping och 45 ifrån Linköping)

Som på alla våra kurser så krävs som förkunskap att ni har gått mini-kursen. Den finns gratis på vår hemsida: www.relationsträning.se

Anmäl dig via denna länk: http://www.joanna.relationstraning.se/produkt/hastlosa2/

Detaljer

Datum:
23 september, 2018
Tid:
10:00 till 16:00
Webbplats:
http://www.joanna.relationstraning.se/produkt/hastlosa2/

Du har inga produkter i varukorgen.