Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Se din häst med nya ögon – Kurs hos Joanna i Söderköping

6 maj, 2018 kl 09:00 till 15:00

Se din häst med nya ögon
– Nycklar till lyckad Relationsbaserad Hästträning

Denna kurs är skapad för att ge våra hästar plats. För att ge de utrymme får att visa vem de är, vad de vill lära oss och vad de önskar att uppnå och uppleva tillsammans med oss.

Vi kommer att berätta om vårt sätt att se på relationen och hur allt vi gör med vår häst påverkar det vi kallar för relationskontot. Du kommer genom det se vad du med enkla medel kan göra i just din vardag för att boosta relationen med just din häst.

Oavsett om du använder godis eller inte i din träning så kommer denna kurs att ge dig det som vi anser, är de allra viktigaste nycklarna till hur vi kan göra oss bättre förstådda, mer inkännande och tydligare i våra budskap. Vi vill att vår häst ska veta att den är älskad men vi vill också kunna ge vägledande hjälper och vara den förebilden och läraren vår häst behöver.

Du kommer att lära dig hur vi lägger upp träningen för att hästen ska lyckas och varför det är så viktigt att hitta rätt känslolägen och avslappning tidigt i träningen.

Vill du läsa mer om hur vi tänker kring relationen till våra hästar? ⬇︎

Hur skapar vi ett stark band med våra hästar?

Varför kommer spöt framför morot?

Ledarskap, ledarskap, ledarskap

Dessa kurser (denna tillsammans med “etisk hästträning” den 27 maj) är för dig som värderar relationen med din häst högt. Du vill lära dig mer om hur allt umgänge med våra hästar kan bli mer harmoniskt, mer aktivt och roligare för både oss och hästarna! Du är öppen för din egen utveckling och intresserad av ett etiskt förhållningsätt till hästen.

Har du en häst som inte går att lasta?

Vill du slippa stressen och pressen av att ha med dig din egna häst men samtidigt lära dig allt som bara går under en kurs?
Vill du vara delaktig, aktiv och kunna ställa frågor, istället för att enbart titta på när andra får undervisning?

En hästlös kurs är utformad för att ge dig som deltagare så mycket kunskap och känsla att ta med dig hem som det bara är möjligt. På en hästlös kurs kan du vara fullt närvarande och fokuserad på att ta med dig inspiration och träningsglädje hem till din häst.

Undervisningen innehåller allt från teori, djupa samtal, filmer, övningar, demos och träning av hästar tillsammans med dem andra deltagarna. Många har också efterfrågat att få se instruktörens egna träning. Ni ska få se en glimt av det live då kursen äger rum hos Joanna.

Almstad 1 Östra Ryd
(15min från Söderköping, 30min från Norrköping och 45 ifrån Linköping)

Anmälan sker via denna länk : http://www.joanna.relationstraning.se/produkt/hastlosa/ ‎

Detaljer

Datum:
6 maj, 2018
Tid:
09:00 till 15:00
Webbplats:
http://www.joanna.relationstraning.se/produkt/hastlosa/%20‎

Arrangör

Relationsträning.se
Webbplats:
https://www.facebook.com/relationstraning/

Du har inga produkter i varukorgen.