Joanna & Fredrik

25 juni 2022
Vadstena

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

Körschema

19.00 Slottsparken – Vigsel & Brudskål
20.00 Galleriet – Maten serveras
21.30 Tårta & Kaffe
22.00 Bröllopsdans
02.30 Festen är slut

I slottsparken framför slottet möts alla gäster för att tillsammans ta sig dit vigseln äger rum. Vid bra väder är vi som planerat längst ut på piren med efterföljande brudskål i slottsparken. Efteråt är alla välkomna upp till slottet där vi avnjuter en mindre buffé. Vi fortsätter att mingla och äta gott fram tills det är dags för brudparet att inviga dansgolvet och dansa tills slottet stänger.

Frukost

För dig som bor på Klosterhotellet är du välkommen att äta frukost med oss kl 09.30. (När ni checkar in kommer ni att bli ombedda att välja vilken tid ni önskar komma till frukosten.)

Tal & spex

Det tillfälle att under ordnade former hålla låda (alltså tal) eller skämma ut sig (alltså spexa). Smider du planer för detta? Anmäl ditt intresse snarast genom att maila toastmistress@jodrik.se .

Klädkod

För att aktivt motverka “ylande-varg-i-månskens-t-shirts” och strumpor i sandalerna fastställer vi härmed följande klädkod kavaj. Vilket innebär att herrar må välja fritt bland färger på skjorta och kostym. Damer må klä sig i knälång kjol, klänning, byxdress eller dräkt.

Extra gäster

Barn välkomna att delta vid vigseln på piren men bör undvika vuxenfesten på slottet.