Joanna & Fredrik

25 juni 2022
Vadstena

Välkommen på vårt bröllop

Du som läser detta är härmed kallad till denna unika tillställning där vi svär varandra trohet och förenar oss i en allsmäktig allians av kärlek. Hedra oss med er närvaro i anrika Vadstena och skapa oförglömliga minnen under die lange mittsommernacht.

Vigsel

19.30 – 20.30
Vadstena pir

Längst ut på den onekligen blåsiga piren, med utsikt över Vätterns iskalla vatten, börjar vi med mingel, vigsel och brudskål. Vi påminner även om att det är en kortare strapats om 600m från slottet till vigselplatsen. Ja, vi pratar med dig “tidsoptimisten”.

Fest

20.30 – 02.00
Vadstena slott – Galleriet

I rummet som självaste Gustav Vasa skulle finna ro och inspiration ställer vi till med en hejdundrans galej. Ni bjuds på en lättare måltid, rusdryck, tårta, dans och en ordvits (singular).

Boende

Vi rekommenderar att så fort du läser detta agerar och bokar boende omgående. Vadstena är en eftertraktad sommarstad där de värdiga hotellen och vandrarhemmen snabbt blir fullbokade.

Vi kommer att bo på Vadstena Klosterhotell i slottsflygen och skulle jättegärna vilja träffa er vid frukostbuffén kl. 10.00.

 

Klädkod

För att aktivt motverka “ylande-varg-i-månskens-t-shirts” och strumpor i sandalerna fastställer vi härmed följande klädkod kavaj. Vilket innebär att herrar må välja fritt bland färger på skjorta och kostym. Damer må klä sig i knälång kjol, klänning, byxdress eller dräkt.

Extra gäster

Små barn och hundar får delta vid vigseln på piren. Vad det gäller festen… Är dina barn över 18 år? Kan din hund sluta vara hund? Om inte så får de tyvärr stanna hemma. Dessväre har vi inte heller möjlighet att erbjuda +1 inbjudningar på grund av lokalens storlek och förutsättningar.

Kuvertavgift istället för bröllopsgåva

Hur skönt vore det inte att slippa tänka ut, köpa och släpa på en bröllopspresent? Inga problem! Vi önskar att du som vill närvara på historiens mest magnifika galej (aka vårt bröllop) istället kan avvara en liten summa om 300kr/person i kuvertavgift.  

Tal & spex

Efter imundigandet av god mat finns det tillfälle att under ordnade former hålla låda (alltså tal) eller skämma ut sig (alltså spexa). Smider du planer för detta? Anmäl ditt intresse för det i formuläret nedan eller maila toastmistress@jodrik.se senast den 31 maj.  

Frågor gällande detta hänvisas till samma mailadress.

OSA

Då har vi kommit till slutet och kanske det viktigaste på denna sidan. Kommer du eller?

OSA i formuläret nedan och swisha kuvertavgiften till brudgummen Fredrik på 0733-857382, märk med Kuvertavgift [namn]. Anmälan är personlig och ska fyllas i av varje individ i ett sällskap.

Sista anmälningsdag är 1 mars.

Hedrar du oss med din närvaro?

Planerar du att hålla tal?

Om du måste välja, vad dricker du till fest?

Tid kvar att OSA:

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)