JULKALENDER, tips nr 18 för en bättre relation till din häst!

Frida Einarsson skriver:” Mitt nordsvenska sto som jag skaffade när hon var 1 år har varit “svår” sen jag skaffade henne. När hon var 2 år följde hon med mig på turer men fick alltid Psykbryt ett par gånger, förmodligen tristess om hon inte fick utlopp för sina behov, som var enormt mycket för mig att hantera just då. Jag kunde inte matcha hennes behov av stimulans. Hon började bli deprimerad och less pga att jag ställde krav och hon ville helt enkelt bara ha roligt på sitt sätt. NH har inte kunnat hjälpa mig ur det här.

Sedan jag började med Relationsbaserad Hästträning med Anne som mentor så har mycket förändrat sig.

Jag tar inte längre hennes dåliga dagar som ett nederlag eller personligt, hon var helt enkelt inte på humör (såna dagar har vi alla). Genom förståelse får jag mycket i gengäld. För ett år sen ville hon inte gå ifrån gården och lämna flocken (varken från marken eller uppsuttet). Nu kan jag rida henne, öronen framåt och nyfiket på en tur.

Helt fantastiskt! Jag har mycket kvar att lära.
Tack Joanna och Anne för inspiration!”

Såhär beskriver Victoria Åberg Dahnsdotter vad en kurs för Anne gett henne och hennes häst:

“Min resa började när jag träffade min häst, Detail. Hon var speciell och hade en del bagage, men så snäll!

Efter att ha blivit hanterad enligt Parelli så var hon lydig och rörde sig aldrig mer än hon blivit ombedd. Ju mer jag lärde mig inom nh, desto mer insåg jag att jag inte ville ha en kuvad, lydig häst. Jag vill ha en glad häst som tycker det är lika kul som jag när vi är tillsammans!

Relationsbaserad Hästträning ger oss precis det! Det var så häftigt när vi var på kurs hos Anne och Detail kom ut ur sin lilla låda hon blivit placerad i! Ännu roligare är det att se hur kul hon tycker att träningen är nu! Vi vet att vi är på rätt spår!”

Vill du också ha en häst som ÄLSKAR ATT TRÄNA? Äntligen kan du lära dig att hitta glädje i träningen med Relationsbaserad Hästträning oavsett var du bor i landet med hjälp av vår distanskurs!

Varmt välkomna,
Anne & Joanna
www.relationsträning.se

Du har inga produkter i varukorgen.

Share This