God jul & Gott nytt år!

Som utlovat kommer här vår efterlängtade MINI kurs, i den bjuder vi på ett litet litet smakprov ur vår kommande, slutsålda, B.A.S kurs (Belöning, Avslappning & Säkerhet).

Vi har valt det som vi (just nu) tycker är allra viktigast och som vi allra mest vill dela med oss av. Det som vi hoppas ska kunna ge dig något att börja med även om du har ont om tid eller bara är nyfiken på vad vi gör.
 
Samtidigt vill vi ge en förståelse för det som vi märker ofta saknas, förståelsen för hur inlärning fungerar och därav också en förståelse för hur vi faktiskt tränar och umgås med våra hästar och hur detta kan påverka vår relation.
 
Till skillnad från många andra belöningsbaserade tränare så vill vi också belysa en minst lika viktig faktor – nämligen våra egna tankar, känslor och handlingar.
 
Det är så mycket enklare att bara titta på hästen och hur vi kan förändra hens beteende, men orsaken till dessa ligger ofta hos oss, inte bara beroende av om vi är glada, arga eller rädda, utan vår närvaro, förväntan och omedvetna spänningar är något det inte alltid pratas om i samband med hästträning – men är OTROLIGT viktigt och en liten tanke om ökad medvetenhet kan förändra så mycket.
 
Vi hoppas därför denna MINI kurs kan ge dig som läser några nya insikter på hur just du och din häst kan umgås och träna på ett sätt som ni båda ÄLSKAR! ❤️
 

Du har inga produkter i varukorgen.

Share This