JULKALENDER, tips nr 7 för en bättre relation till din häst!

Ingrid Bertels: “Min resa började med en lång längtan efter en djup harmoni och kompanjonskap med min häst. Jag har sökt länge i många olika “läror” men aldrig känt mig riktigt hemma. När jag hittade hemsidan med Joanna och Anne blev jag fascinerad av relationsskapandet. Det var ju det jag längtat efter. Efter en helg som fotfolk hos Joanna började jag prova hemma med min häst. Nu har vår fantastiska resa börjat ? Hon kommer i full galopp från hagen när jag ropar, hälsar numera alltid med ett gnägg och vi har såå roligt när vi är tillsammans. Allt är så nytt o skört men så inspirerande. …. jag är lycklig och jag tror verkligen att hon är så nöjd med vårt nya sätt att förstå varandra. Tack för att ni finns! “

Ellen Engdal:” Jag köpte min treåring i vintras och det hela har kommit att bli ett kärleksfullt projekt! Allt startade med ett intresse för barfota och naturlig hästhållning, fastnade sedan för Joanna och tog hennes internetkurs. Det var så enormt lärorikt och de bäst spenderade träningspengar jag unnat mig! Jag önskar så att jag kunde mer när svåra unghästsituationer dyker upp men hittills har vi gått från en envis du dunderstark individ till en kärleksfull öm gullepojke som kommer i galopp och gnäggar varje dag ❤️han älskar mig och jag honom. Har aldrig haft en så fin relation med ett djur innan.

Han har lärt mig så otroligt mycket! Vi lär oss nya saker varje dag vi ses. Tack tack tack till Joanna Nieznaj och Anne Dirksen och alla ni andra som peppar, syns och motiverar ?

Tack Ingrid och Ellen att ni delade mer av er berättelse! Ni har båda fått ett presentkort att använda till kurser (på distans eller hos oss).

Vill du också ha en häst som ÄLSKAR ATT TRÄNA? Äntligen kan du lära dig att hitta glädje i träningen med Relationsbaserad Hästträning oavsett var du bor i landet med hjälp av vår distanskurs med personlig coachning! Kursen startar den 19e januari med ett mycket begränsad antal platser, så tveka inte att boka din plats redan idag!

Varmt välkomna,
Anne & Joanna

Du har inga produkter i varukorgen.

Share This