Våra Tjänster

Vi är utbildade instruktörer med fokus på hästpsykologi och jobbar huvudsakligen med hästägare som har hästar för att de älskar hästar.  Vi strävar efter en intuitiv kommunikation med hästarna där relationen sinsemellan är det viktigaste. Därför är vi noga med att hästen själv också är delaktig i träningen och får visa sina styrkor och vad som motiverar just den. Oavsett om det handlar om klassiska dressyrövningar eller frihetsdressyr är människans och hästens åsikter lika viktiga.

Kurser

Du kan boka en kurs i ditt stall!
4 deltagare med häst som minst för en instruktör och 12 deltagare som mest med båda instruktörerna. Ca 6 timmar undervisning per dag.

Teori och praktiska pass i både grupp och individuellt beroende på önskemål.
Arrangerar du en kurs med 6 deltagare med häst (inkl dig) så får du din plats helt gratis.
Som arrangör står du för mat och möjligtvis även boende för instruktören.

Endast ett litet antal åskådare är välkomna för att fortfarande skapa en trygg inlärningsmiljö.

rabatt om kurser på vardagar

(resekostnader kan tillkomma)

Du kan omboka din lektion/kurs mot uppvisande av veterinärintyg eller läkarintyg. Undervisningen går bra att överlåtas till annan person utan extra kostnad.

Clinics & Föreläsningar

Målet för en föreläsning eller clinic är att alla deltagarna ska våga lita mer sig själva när de lyssnar på sina hästar. De ska kunna åka hem och direkt kunna hitta mer glädje och lätthet för både sig själva och sina hästar i sin befintliga träning.

Vi vill locka deltagarna till att vilja prova på och sedan fortsätta träna sina hästar med ett belöningsbaserad träningssätt, för att öka tillit, autonomi och egngagemang hos hästen tillsammans med större säkerhet, glädje och lust till fortsatt träning hos ägaren.

På er planerade dag erbjuder vi föreläsningar / teorilektioner med fokus på tankeväckande frågeställningar. Allt ifrån varför vi egentligen har häst och vilka känslor umgänget med våra hästar väcker, till hur vi tränar våra hästar och varför vi använder dem metoder vi gör. Allt ifrån rangordning, dominans och tryck till klicker och vad forskningen säger om djurträning och motivation. Vi är noga med att engagera lyssnarna med allt ifrån att besvara frågor till att se saker ur hästarnas synvinkel i olika simuleringar.

Välj bland dessa teman:
Inlärning och belöning: Inlärningsteori, forskning, belöningsbaserad vs dominansbaserad träning, motivation och korrekt belöning.
Hästarnas känslor: de 7 känslosystemen, känslor i träningen, effektiv miljöträning och problemlösning

Vi rekommenderar minst 3h föreläsning 
Hör av er och berätta vart ni finns för prisinformation

Vid mån av tid

Lektioner

45 min privat: 650:- 
30 min privat: 400:-
45 min i grupp: 350:- pp
45 min hemma hos någon av oss med din egna häst: 500:-

(extra resekostnader kan tillkomma )

Du kan omboka din lektion/kurs mot uppvisande av veterinärintyg eller läkarintyg. Undervisningen går bra att överlåtas till annan person utan extra kostnad.

Häst i träning

Inridning, Problemlösning, Grundträning eller Tillridning. 
Vi tar emot hästar för träning hemma hos oss vid mån av tid och plats.
Hör av dig för prisinformation.

All bokning är bindande.