Interaktiva e-kurser

Vi har skrivit flera interaktiva e-kurser som lär dig att förstå hästens känslor och signaler, hur du genom klickerträning på ett effektivt sätt lär din häst olika saker och hur du löser många av de vanliga problemen som vi stöter på i vardagen!

E-kurserna består av informativ text, ljudfiler och instruktionsvideos!

Steg 1

1880.00kr

E-kursen ger dig en gedigen förståelse för hästens kroppspråk, känslor och signaler.

Den är full med forskningsbaserade förklaringar, träningstips, inspirationsvideor, instruktionsvideor och poddar. Du kommer dessutom att lära dig om hästens inlärning, etisk problemlösning och beteendeanalys.

Bästa e-kursen för alla som har häst!

Steg 2

1380.00kr

För dig som vill lära dig att klickerträna din häst. Men också till dig som redan har kommit en bit men vill få en djupare kunskap och utvecklas med din häst!

Här finns allt från hur du gör rätt med godis till hur du tränar med target, longerar eller rider med klicker.

Få lösningar till hästen som blir tiggig, bufflig eller bits så ni kan få den relation ni alltid drömt om!

Avancera

Detta är för dig som tränat belöningsbaserat och vet hur du hanterar frustration och vet hur ett bra klickerpass ska se ut för din häst. Du kan avancera er klickerträning genom någon av de interaktiva e-kurserna nedan!

Personlig vägledning

Föreläsningar & Live-kurser

Köpvillkor

Ångerrätt

Enligt lagen om ångerrätt har du 14 dagars ångerrätt från det datumet din kurs startar. För att ångerrätt ska gälla ska du helt ha avstått ifrån personlig vägledning eller laddat ner materialet. Så fort du har fått vägledning eller laddat ner materialet anses produkten du har köpt som använd. När du ångrar ditt köp så tar vi en administrationsavgift på 490:- för att täcka administrativa tjänster. Om du eller din häst blir sjuk under vägledningsterminen, så att du inte kan vara med under hälften eller mer, behövs uppvisande av läkar- eller veterinärintyg och då erbjuds du plats under nästa kursstart. Du kan enbart få pengarna tillbaka för vägledningen (inte materialet) ifall det sker tidigt under kursens gång (inom 2 månader). Observera att kursen är anpassad för alla hästar, både friska som konvalecenter. Om din häst blir sjuk och tillåts mental aktivering i boxen under boxvilan så fortsätter din vägledning.

Villkor 

Du har tillgång till din e-kurs under obegränsad framtid efter att du köpt det (så länge företaget finns). Du som är med i vägledningsterminen har såklart tillgång fram till terminens slut. Varje artikel i e-kursernaa går att ladda ner som en PDF, där du får direktlänkar till poddar (som du kan ladda ner) och videor. Vi förbehåller oss rätten att uppdatera, ändra eller ersätta materialet och ej tillhandahålla det längre 12 månader efter köpdatum.

 

 

Hur fungerar delbetalningen?

Köpvillkor – Billmate Delbetalning

Allmänt

Via Billmate AB kan vi erbjuda dig möjligheten att delbetala ditt köp med Billmate delbetalning. Du väljer själv om du vill lägga delbetalning på 3, 6, 12 eller 24 månader. Givetvis går det även att betala hela summan eller en större del av den inom avtalsperioden utan extra kostnader. För att kunna välja delbetalning måste du vara över 18 år, vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som görs i samband med köpet. Avierna skickas via post.

Varför Billmate Delbetalning?

  • Du får alltid varan levererad till dig innan du betalar
  • Få längre kredittid med Billmate delbetalning
  • Alltid samma räntesats oavsett storlek på köp och antalet månader du väljer
  • Första betalningen sker först nästkommande månad
  • Tillgång till dina fakturor via Billmate online
  • Alltid minst 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen*

Kostnader för delbetalningsplan **

Uppläggningskostnad
3 mån: 99 SEK
6 mån: 199 SEK
12 mån: 299 SEK
Aviseringskostnad: 35 SEK per avisering
Ränta: 1,25 % per månad

Exempel för 3 månaders delbetalning

Antal delbetalningar: 3
Administrativ avgift: 35 SEK
Kreditbelopp: 10 000 SEK
Effektiv ränta: 27.28%
Uppläggningsavgift: 99 SEK
Kreditkostnad inkl. avgifter: 458 SEK
Total kostnad inkl. avgifter: 10 458 SEK
Månadskostnad: 3 486 SEK

Vid försenad betalning tillkommer lagstadgad påminnelse-/ förseningsavgift samt dröjsmålsränta om 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso. För att kunna beställa mot faktura måste beställaren vara ett registrerat svenskt företag eller en person över 18 år, vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Kreditprövningen kan i vissa fall innebära att en kreditupplysning tas. I sådana fall kommer ni bli meddelade om detta via e-post. Kreditupplysningen sköts via CreditSafe och är inget som belastar när man ansöker om kredit hos kreditinstitut.

Billmate AB har rätt att utföra stickprovskontroller för att säkerställa så fakturan är korrekt.

Personuppgiftshantering

Vid genomförande av köp med Billmate Faktura som betalningsalternativ kommer Billmate att hantera dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Billmate AB
Organisationsnummer: 556918-4129
Telefonnummer: 040 – 30 35 00
Email: info@billmate.se
Webb: www.billmate.se

* Gäller ej för alla varor och tjänster, t.ex. flygresor, evenemang och specialtillverkade varor. Ångerrätten avser endast köp för dig som privatperson och gäller ej dig som gjort köp i egenskap av företag.
** Observera att kostnaderna för delbetalning kan skilja sig i olika butiker och att vi endast visar standardutförandet av prisbilden för Billmate delbetalning. För kostnadsinformation för specifik butik vänligen kontakta Billmates kundtjänst. Version: SV20180524SE

Skrivet 2019-01-09