https://youtu.be/_8640iFqaJw

Wow jag är BLOWN AWAY!! Tillsammans med relationsbaerad hästträning och klickern har jag överträffat mina vildaste fantasier och med hjälp av våra elever tagit den djupa kärleksfulla relationen till hästen och träningen till en helt ny nivå – GLÄDJEFULL ridning!

🏇

Detta ekipaget ger er bara en liten liten glimt av vad vi fick uppleva. Vi utforskade för att tillsammans hitta mer lugn, mer avslappning och mer avspänt engagemang både mentalt och fysiskt.
🥕
Från att vara spänd, frånvarande, falla in, gå emot eller som ni kan se i filmen springa ifrån hjälperna och kontakten som matte efterfrågar så fint. Och redan under första passet började han bli villig till att hitta balansen och närvaron i kroppen tillsammans med den där oslagbart mjuka kontakten emellan hjälperna.
🌟
Jag är så otroligt tacksam och salig över inte bara den potential som detta ekipage hittat utan även alla andra elever som vågar vara så öppna, så mjuka, så inkännande, så sårbara och så otroligt kärleksfulla, glada och nyfikna.
💕
Är du sugen på att lära dig mer? Kolla in våra gratis eböker och våra distanskurser! https://www.relationstraning.se/butik/