Inspiration

Här följer några inspirerande videos på klickertränade hästar!
Ta en kopp te, lägg fötterna på soffbordet och njut!

Podd: Joanna gästar Morotspodden och pratar om fysisk träning.

Sugen på mer?

Såhär skrev stipendievinnaren Amanda:

“Idag var det ett år sedan, ett år fylld av glädjefull träning. Ett år där jag själv utvecklats som människa och ett år där många av mina drömmar gått i uppfyllelse.

Innan jag vann detta stipendiet var jag fast i träningen. Jag visste hur man klickerträna jag visste hur man belöna fram beteenden, men vad jag fick lära mig var att SE vad hästen menar, läsa av vad hästen VILL och SAMMARBETA på rikitgt❤️

Det var precis det jag ville, varje gång jag träna och allt kändes så fel. Jag ville se vad hästarna menade men allt handlar bara om att släppa spärren i huvudet som ridskolor och annat normaliserat. Jag har alltid känt mer för hästar än bara att det är något man rider och tränar på. När jag sedan fick se genom bilder och videos vad hästarna menade med dessa olika beteenden så förstog jag varje liten grejj i mina förflyta träningspass som gott fel. Varför det gick som det gick och varför reaktionen blev som de blev.

Jag är så TACKSAM att jag fick denna hjälp på traven att se, för det har jag alltid drömt om. Jag är så TACKSAM att jag fick denna hjälp på traven att FÖRSTÅ, för det har jag alltid drömt om.
Och jag är så TACKSAM att jag fick bli den mjuka, kravlösa, förstående hästmänniska som jag alltid velat bli men bara att de fattats några pusselbitar vid namn KUNSKAP OM HÄSTARNAS BETEENDEN❤️

Tack, tack, tack och återigen TACK för att ni hjälp mig att uppfylla mina drömmar Anne Dirksen och Joanna Nieznaj🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌟🌟❤️❤️”

Nedan hör du Amanda gästa morotspodden:

 


Åsikt, fundering eller fråga?

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Innehålls förteckning

Innehållsförteckning

Du har läst

av Eboken

Åsikt, fundering eller fråga?

0 kommentarer

Skicka en kommentar