đŸ„• Inspiration

HÀr följer nÄgra inspirerande videos pÄ klickertrÀnade hÀstar!
Ta en kopp te, lÀgg fötterna pÄ soffbordet och njut!

Podd: Joanna gÀstar Morotspodden och pratar om fysisk trÀning.

Sugen pÄ mer?

SÄhÀr skrev stipendievinnaren Amanda:

“Idag var det ett Ă„r sedan, ett Ă„r fylld av glĂ€djefull trĂ€ning. Ett Ă„r dĂ€r jag sjĂ€lv utvecklats som mĂ€nniska och ett Ă„r dĂ€r mĂ„nga av mina drömmar gĂ„tt i uppfyllelse.

Innan jag vann detta stipendiet var jag fast i trĂ€ningen. Jag visste hur man klickertrĂ€na jag visste hur man belöna fram beteenden, men vad jag fick lĂ€ra mig var att SE vad hĂ€sten menar, lĂ€sa av vad hĂ€sten VILL och SAMMARBETA pĂ„ rikitgt❀

Det var precis det jag ville, varje gÄng jag trÀna och allt kÀndes sÄ fel. Jag ville se vad hÀstarna menade men allt handlar bara om att slÀppa spÀrren i huvudet som ridskolor och annat normaliserat. Jag har alltid kÀnt mer för hÀstar Àn bara att det Àr nÄgot man rider och trÀnar pÄ. NÀr jag sedan fick se genom bilder och videos vad hÀstarna menade med dessa olika beteenden sÄ förstog jag varje liten grejj i mina förflyta trÀningspass som gott fel. Varför det gick som det gick och varför reaktionen blev som de blev.

Jag Ă€r sĂ„ TACKSAM att jag fick denna hjĂ€lp pĂ„ traven att se, för det har jag alltid drömt om. Jag Ă€r sĂ„ TACKSAM att jag fick denna hjĂ€lp pĂ„ traven att FÖRSTÅ, för det har jag alltid drömt om.
Och jag Ă€r sĂ„ TACKSAM att jag fick bli den mjuka, kravlösa, förstĂ„ende hĂ€stmĂ€nniska som jag alltid velat bli men bara att de fattats nĂ„gra pusselbitar vid namn KUNSKAP OM HÄSTARNAS BETEENDEN❀

Tack, tack, tack och Ă„terigen TACK för att ni hjĂ€lp mig att uppfylla mina drömmar Anne Dirksen och Joanna NieznajđŸ™đŸ»đŸ™đŸ»đŸ™đŸ»đŸŒŸđŸŒŸâ€ïžâ€ïž”

Nedan hör du Amanda gÀsta morotspodden:

 


Du har lÀst

Åsikt, fundering eller frĂ„ga?

0 kommentarer

Skicka en kommentar

InnehÄlls förteckning

InnehÄllsförteckning

Du har lÀst

av Eboken

Åsikt, fundering eller frĂ„ga?

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Du har inga produkter i varukorgen.

Share This